Kaj je Lokalnik in komu je namenjen?

Je spletno mesto, ki uporabnikom rešuje probleme pri iskanju lokalnih storitev, ki so prestavljene spodaj, podjetjem pa omogoča predstavitev njihove ponudbe in njih samih.
Lokalnik je namenjen podjetjem, ki želijo širši množici uporabnikov predstaviti svoje storitve na sodoben in učinkovit način.

Spletno mesto omogoča primerjanje storitev podjetij, njihovo oddaljenost od vpisanega kraja, cene ipd. Prav tako omogoča komentiranje in ocenjevanje podjetij in storitev, kar daje podjetju in spletnemu mestu večjo kredibilnost in zaupanje.lokalnik za podjetja

1Prednosti za podjetja

Cena postavitve spletne strani podjetja je ponavadi med 300 - 1000 € in tudi več. Vse je odvisno kakšne so strankine želje. Tukaj imajo podjetja problem, da jih kupci ne najdejo, saj uporabniki ne iščejo po imenu podjetja ampak po njihovih potrebah in problemih, ki jih imajo. To pomeni, da mora vaša spletna stran imeti bogato vsebino, da jih iskalniki Google in podobni sploh najdejo. Potrebno je vložiti veliko časa za vsebino in optimizacijo spletne strani, če od spletne strani želimo rezultate. Podjetja ponavadi za to nimajo časa in njihova spletna stran »umira« v smislu, da na njo ne pridejo obiskovalci, oziroma je teh malo. Spletno stran je treba tudi posodabljat in vzdrževat, kar spet stane. Če želimo res dobre rezultate je potrebno investirat veliko denarja za marketing in oglaševanje podjetja in storitev ki jih podjetje ponuja.
Slabosti samostojne spletne strani?

Prednosti spletne strani na Lokalniku?

Lokalnik omogoča postavitev spletne strani v roku 15 – 30 minut z le nekaj kliki in vnosi podatkov. Spletna stran ne bo namenjena sama sebi, kot večina današnjih spletnih strani, ampak bo imela vrednost, saj bo vpisana na Lokalniku, ki je spletno mesto za iskanje in ponujanje lokalnih storitev. Podjetju prav tako ne bo potrebno plačevat visokih zneskov za optimizacijo spletne strani, saj optimizacijo naredimo za vas.

Iskanje podjetij poteka preko interaktivnega zemljevida, kar je velika prednost za uporabnike, saj imajo vse podatke na enem mestu. Ustvarjamo skupnost lokalnih podjetij.

2Prednosti za uporabnike

Ko uporabniki iščejo storitve lokalnih podjetij ponavadi naletijo na problem, da ne najdejo kar točno iščejo. V iskalnikih imajo preveč zadetkov, ki so ponavadi nerelevantni. Uporabniki pogrešajo filtre in preglednost ponudbe, kar je bilo ugotovljeno iz anket, ki smo jih naredili.

Lokalnik rešuje problem iskanja relevantnih lokalnih podjetij in njihovih storitev. Uporabnikom tako več ne bo potrebno spraševat znancev in prijateljev ampak bodo imeli vse na dosegu klika. Prav tako je omogočeno ocenjevanje in komentiranje storitev za lažje odločanje, kar še dodatno pripomore k relevantnosti podjetij.

lokalnik za uporabnike

3Katera podjetja lahko predstavijo svoje storitve na Lokalniku?

Spodaj so navedene kategorije katera podjetja lahko predstavijo svoje podjetje in storitve na spletnem mestu Lokalnik. Če se najdete na kateri od spodnjih kategorij lahko svoje podjetje registrirate TUKAJ.lokalnik za podjetja