Kdo smo?

Smo ekipa spletnih razvijalcev in oblikovalcev, ki se nenehno prilagajamo sodobnim trendom in jih soustvarjamo. Smo strokovnjaki na različnih področjih kot so:

  • izdelava spletnih strani,
  • izdelava spletnih storitev,
  • spletni marketing in
  • grafično oblikovanje.

Naša strast je ustvarjanje novih produktov, ki sodobni družbi olajšajo življenje in ponujajo odlično uporabniško izkušnjo na spletu. Skupaj ustvarjamo boljši svet. Za nas ni pomembno samo to, kako končni produkt izgleda ampak je pomembna celotna uporabniška izkušnja, kot tudi zadovoljstvo naših strank.

Zakaj mi?

Zakaj sploh delati z nami? Isto se morate vprašati, zakaj bi nekdo kupil oziroma uporabljal vaš produkt. Kaj vas naredi drugačne? Kje ste boljši od konkurence? Kaj je tista edinstvena ponujena vrednost, ki jo nudite?
Zaupajte nam in si poglejte naša dela. Prilagajanje trgu je danes eden ključnih dejavnikov za uspeh. Prilagajanje in sodelovanje s partnerji, uporabniki, kupci. Izberite pametno - "Be Smart".

Z vami od začetka do konca.

Naša strast je razvijanje novih produktov, kjer sta zadovoljna tako uporabnik kot naročnik. Razvijamo po agilnih metodah, kjer so v ospredju stranke in njihove potrebe. Razvoj poteka s testiranjem in odzivom uporabnikov oziroma ponudnika, kjer brez vzajemnega sodelovanja pri nas ne gre. Ko je naročnik zadovoljen, izdamo končni izdelek, namenjen širši javnosti.

odzivna oblika strani - BeSmart

Z vami bom v kontakt stopil Denis Jakolič

Kontakt - BeSmart